lespakket Rondwandeling Max en de verdwenen stad

[wpmem_form login]

Onder leiding van het Educatiepunt is in het kader van het project ‘Reizen in de tijd‘ door een werkgroep van het Gilde/SAZ en de Historische Vereniging gewerkt aan een lespakket en rondwandeling over de 2e wereldoorlog in Zutphen. Als verbindende rode draad is daarbij gebruikt gemaakt van een waargebeurd verhaal van Ivy Philips: een Zutphense joodse jongen van 13 jaar die gevlucht is en de oorlog heeft overleefd.
 
Dit lespakket is nu in concept  klaar; in het voorjaar 2021 wordt nog een proefwandeling gelopen met groep 8 van een school. De info over dit lespakket komt op de website: www.reizenindetijd.nl  van Erfgoed Gelderland. In Zutphen worden ook lessen aangeboden door MuseaZutphen, Walburgis- en Nieuwstadskerk, Wijnhuistoren, enz.
Via de website ‘Reizen in de tijd’ wordt Stadswandeling Gilde Zutphen  het contactadres  waar een school zich kan aanmelden voor een les en wandeling; duur ca 1 uur.
De Gildegidsen die hebben meegewerkt zijn Ben Oosterink , George Sindram, Leonard van der Feen en Jan Westerik. Van de SAZ Anja Derksen.
Kosten: 50 euro per groep.
 

Het lespakket van onze rondwandeling, bestaande uit :

[/wpmem_form]

Reacties zijn gesloten.