Winterwandeling met gids

November 2019 – Wil je Zutphen ontdekken in het donker? In samenwerking met het SAZ en Gilde Zutphen organiseert VVV Zutphen speciale winterwandelingen met gids. Elke vrijdag (vanaf 6 december 2019 t/m 3 januari 2020) vertrekt er om 17.00 uur een stadsgids vanaf de VVV. Tijdens deze rondwandeling neemt de stadsgids je mee langs stijlvol verlichte middeleeuwse panden, torens en kerken. Onderweg word je verrast met historische verhalen en bijzondere wetenswaardigheden.

In Zutphen wordt veel erfgoed ‘s avonds in de schijnwerpers gezet, wat deze avondwandeling een magische sfeer geeft. Stadswandelingen met gids zijn niet alleen populair bij toeristen, maar ook bij inwoners uit Zutphen die hun stad op een andere manier willen leren kennen. De winterwandeling duurt anderhalf uur en kost € 5,- per persoon. Reserveren is verplicht: kaarten zijn vooraf verkrijgbaar bij de VVV (Houtmarkt 75) en via de webshop.

Ook voor groepen

Wil je op stap met een groep? Deze winterwandeling met gids is ook te boeken voor groepen vanaf 6 personen, ook op andere dagen en tijdstippen. Leuk om te combineren met bijvoorbeeld een diner. Voor informatie over mogelijkheden en beschikbaarheid kunt u contact opnemen met de VVV via groepen@inzutphen.nl of 0575-844538.

Reacties zijn gesloten.